EJLog

Algemeen

De logistiek opleiding EJLog bestaat uit 4 trainingen. Iedere training bestaat uit in totaal 5 dagdelen (een morgen, middag of avond) met online ondersteuning. Indien gewenst kan deze training ook volledig online worden gevolgd, met individuele begeleiding door de docent. 

Zowel de klassikale training als de online ondersteuning wordt verzorgd door een enthousiaste docent met meer dan 10 jaar praktijkervaring bij diverse bedrijven en meer dan 10 jaar onderwijservaring. Voor meer informatie zie Linkedin profiel van Dennis Vegter.

Cursisten beoordelen ziequa.nl met het rapportcijfer 8,3!
Met EJLog heb je een Europees erkend diploma. Een prachtige volgende stap in je professionele ontwikkeling.

Voor wie

  EJLog is een training op MBO-niveau 4. Voor meer informatie over het niveau van deze training zie de European Qualification Standards for Logistics Professionals.
  Deze training is met name geschikt voor mensen met een VMBO/MBO werkniveau die specifiek hun kennis van logistiek willen ontwikkelen naar MBO-niveau 4.

  Tijd Per training:

   5x een dagdeel (een morgen, middag of avond) op maandag in Zwolle of
   5x een dagdeel (een morgen, middag of avond) op dinsdag in Nieuwegein.

   Actuele startdata voor deze training:
   Maandag 4 april 2022 in Zwolle
   Dinsdag 5 april 2022 in Nieuwegein

   Een training EJLog duurt ongeveer 3 maanden. De totale opleiding EJLog bestaat uit vier trainingen EJLog en duurt ongeveer 1 jaar en 3 maanden.

   Inhoud en vorm Voor de logistiek opleiding EJLog moet je 4 trainingen afronden. Deze 4 trainingen kun je kiezen uit de volgende 7 trainingen. 

    

   1. Basis Concepten Integrale Logistiek
   2. Basis Managementvaardigheden
   3. Magazijnbeheer
   4. Voorraadbeheer
   5. Transportbeheer
   6. Productieplanning
   7. Verwerving en inkoop

   De trainingen Basis Concepten Integrale Logistiek en Basis Managementvaardigheden zijn verplicht in de logistiek opleiding EJLog.

   Uit de overige trainingen kun je dan nog 2 trainingen kiezen naar eigen interesse of behoefte. Zo kun je je eigen logistiek opleiding EJLog samenstellen.

   De inhoud van de specifieke trainingen worden op afzonderlijke pagina’s nader toegelicht. Klik hiervoor op bovenstaande links.

   Klassikale training met online ondersteuning. De klassikale training is er op gericht om gezamenlijk eventuele vragen over de onderwerpen door te nemen, praktijkvoorbeelden te behandelen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het doel is juist om met elkaar en van elkaar te leren. De online omgeving is er op gericht om thuis, in je eigen tempo en op een voor jou geschikt moment, de onderwerpen te bestuderen, opdrachten te maken en te oefenen voor het examen.

   Rol van de docent

    De docent verzorgt de klassikale training.
    Daarnaast worden de opdrachten die je in de online omgeving maakt via internet aan de docent gestuurd. De docent reageert – binnen twee werkdagen – op je antwoorden en licht eventueel zaken verder toe.
    Bij de opdrachten, of tussendoor via email, kun je ook vragen stellen aan de docent over de onderwerpen, mocht je daar behoefte aan hebben.

    Toetsing en evaluatie

     Je kunt deze training volgen zonder examen te doen. Je ontvangt dan na afloop van de training een certificaat van deelname. Je kunt er ook voor kiezen om wel examen te doen. Bij een voldoende voor het examen ontvang je dan een EJLog-certificaat. Heb je 4 trainingen afgerond, dan krijg je de internationaal erkende titel European Junior Logistician (EJLog).

     Prijs

      EUR 995,- (vrijgesteld van BTW).

      Hou verder rekening met ca EUR 75,- voor boeken.

      Kies je ervoor om examen te doen, dan betaal je ca. EUR 350,- voor het examen en ca. EUR 145,- voor het certificaat aan DCBL-ELA. Zie de website van DCBL-ELA voor de actuele prijzen, examenkosten en examendata.

      Aanmelden

       Bel of Whatsapp 06-12 55 77 20 of gebruik het formulier op www.ziequa.nl/aanmelden.