Ervaringen van cursisten

Raphscha Achterberg

“De trainingen zijn inhoudelijk sterk. De theorie sloot in mijn geval goed aan op de praktijk, waardoor ik snel een vertalingsslag van theorie naar praktijk kon maken. De lesstof sluit bovendien goed aan op de landelijke examens. Ook de persoonlijke begeleiding was voor mij uitstekend. Wat mij betreft een aanrader als je je verder wilt ontwikkelen in logistiek en supply chain. Inmiddels 6 modules en daarmee de titel behaald. Door het flexibele karakter is dit prima te combineren met je full time baan.”

Manon van den Oetelaar

“De training is heel erg fijn! Alles wordt glashelder en met geduld uitgelegd. Stapsgewijs kom je steeds dichter bij meer kennis. Dat is superprettig. Ik heb er veel van opgestoken en dit geeft me meer rust in het werkveld. Ben erg blij dat ik deze training heb gevolgd.”

Remco van Dijk

“Goede training, voornamelijk om theoretische diepgang te krijgen. Duidelijk uitgelegd door presentaties, samenvattingen zorgen dat je het nog eens rustig na kan lezen. Terugkoppeling op vragen snel en duidelijk, ook altijd ruimte voor wat extra vragen.”

Nasira Bayrak-Huizinga

“De opleiding bevat goede lesstof en wordt goed begeleid door de trainer. Ik kreeg altijd zeer snel reactie op mijn mail/antwoorden. De trainer gaf me de gelegenheid mijn antwoorden toe te lichten en gaf mij duidelijke uitleg als er zaken waren die ik niet begreep. Al met al een goede opleiding voor als je een training Voorraadbeheer wil volgen.”

Maarten Huisman

“De training is kort en bondig. + De trainer is duidelijk en behulpzaam. De training is vanaf iedere plek (online) te volgen. + De training is op ieder tijdstip (online) te volgen.”